anyway,Good Luck 4 Myself
Monday, December 1, 2008
Monday, November 17, 2008
Ari ni aku telah merdeka.....ptg td last paper aku exam utk sem nih...paper SE...abis jer exam kol 5 ptg terus lpak2 kt kolej 8 UM...smbang2 kt bilik mmber...ntah ape2 yg disembangnyer aku pn xtau...hahaha...dlm kol 8.30 mlm g mnum kt kdai abg Zul ngn mmber2...lamer dh x lpak2 n mnum kt cni....anak2 abg Zul pn sumer dh besor2..haha...mlm esok aku blik ganu....naek bas kt hentian putra kol 10 mlm...cuti lamer nih xtau ler nk watpe...cari ler keje part time kt saner...cari duit ckit...bleh lpak2 ngn mmber sekolah..lamer x jmper diorg...
Read more...Thursday, November 13, 2008
p/s:result gempak!!!!!
Saturday, November 8, 2008
8 november...pkul 8.40 mlm wktu Malaysia... United mnjadi pasukan plwat mnntg tuan rumah Arsenal (Arsengal pn boleh..hahaha) di Stadium Emirates utk BPL.... Aku bajet team ksygan aku (United) mng 2-0... Scorer: Ronaldo & Rooney.... kmngan pertama United kt Emirates djgka berlaku mlm nih... haha.. jgn pulang dgan tgn kosong... pulanglah dgn VICTORY.... Arsenal tgh down nih..ape lg United, blasah ler Arsenal tuh... No Mercy!!!!!..... X kira lah gol cmne pn.... gol bola golek2 pn boleh lah.... asal mng jer... muahaha...Wednesday, November 5, 2008
Awl pg esk, pasukan bola sepak kesygan aku Manchester United trun sbg pasukan plawat mnentang pasukan Celtic, perlwnan ke-4 kump.E dlm kempen Liga Juara2 Eropah...Kmngan di Glasgow awl pg esk menjaminkn tmpat United ke pusingan strusnya...misi utama nk perthankan glaran champion season lpas ler...ape lg...hahaha...ape2 pn...Man Utd da Best......Tuesday, November 4, 2008
1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu tido balik.
2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M
3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.
4) Binatang ape power Karate?
Answer: Kuda belang. Cube kira brape black belt dia ade.
5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.
6) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK"
7) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...
8) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus
9) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut
10) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak
11) Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'
12) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer: - Sekretari baik..................'Selamat pagi tuan'...Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni tuan'
13) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...hehe
14) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur
15) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung
16) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' boleh diangkat...
17) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile ape...
18) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah
Monday, November 3, 2008
Lpas mkn ngn housemate ptg td terus je on PC...tibe2 terlintas laaa dlm otak cerdik aku ni nk wat blog...ape daaa....org laen dh lamer wat blog aku baru nk wat...Suker ati aku laaa...haha..terus jer aku bkak blogger register blog...ni tgh pk nk tukar template plop....aaahhh...bior laaa dulu template tuh...kiki
k laaaa...otak daa buntu..
p/s: jgn luper study oit...fnal exam dh dkat...



