Semalam 8 Januari 2011

Saturday, January 8, 2011

Assalamualaikum semua..... sudah lame tidak ku memberi nafkah zahir dan batin kt blog aku nih.... mmg kesian btol ler...... 6 bulan lebeh tanpa makan minum.... zalim kah aku??? tidak.... aku tidak zalim.... cuma aku MALAS nak update dlm mase 6 bulan sebelom nih.... hahahahaha....

Okeh.. tahun 2010 telah melabuhkan tirainya dgn pelbagai suka dan duka telah aku tempuhi.... Tahun lepas secara rasminya aku telah menjadi seorang Graduan UM... Bangga2... sambil kembang2 idung... tempat laen xde kembang okeh.... 1 Julai 2010 secara rasminye aku telah bekerja kt sebuah company IT di KL nih.....

Dan belom terlmbat untuk aku mengucapkan Selamat Tahun 2011 kpd semua rakan2 dan sesiapa mengenali diriku ini....

Okeh terus kpd tajuk entry kali nih "Semalam 8 Januari 2011".... Tahukah anda bahawa semalam merupakan hari Sabtu bertarikhkan 8 Januari 2011..... dah tuh???? ape hal plak dgn tarikh tuh..... hahahahaha.... sebenarnya cmnih, smlm aku telah bertemu dgn beberapa amoi cina yg buleh tahan jugak cun nya.... bertempatkan di Times Square KL (x bleh gtau ape aku buat kt Times Square nih.... personal matter)... ok jgn pkir bukan2.... aku bukan buat maksiat pon..... huhuhuhu... aku terpakse mengeluarkan sejumlah wang yg byk dan terpakselah jugak menyerahkan wang tersebut kpd amoi2 tersebut..... Kenape??? skali lg xleh aku gtau kt sini... secret..... hahaha.... tp yg pasti amoi2 tuh bukan Along, Ah Long, atau peminjam wang... mereka nih aka amoi2 nih sumenye baek2.....

Korang nak tau ape aku buat kt Times Square nih??? korang pikir laa sendiri....

3 Komen Pedas:

aDyLLa OmaR said...

new york skin care treatment ke?

suhaidi said...

hoho... bukan2...
kulit aku mmg cun doh pon.... haha

rizwan's sweetheart said...

hah, akhirnya ada pon new post!!!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP